Tunisien


Jag vill hitt!! hmm måste bara övertala en vis person att hänga med mig:) Hotellet är jättemysigt och fint.





 

Ön heter Djerba och ligger tre km tanför Tunisiens kust!






ÅÅÅÅÅÅååååå vill vill.... och kanske blir det av innan jag börjar jobba på alv!!:):)


schlagerspinnning!

Har precis kommit från ett pass med schlagerspinning och det är nog det roligaste passet jag kört på mycket länge. Vi hade en helt underbar instruktör som var helt galen.
Det första han gjorde var att spraya allas hår med glitter så att vi skulle bli schlager. Sedan sa han att det viktigaste i detta pass inte var att träna utan det var att sjunga med så mycket som möjligt och bli riktigt laddade inför schlagerkvällen.  



Jag har nog aldrig sett en sådan energiboll som han var. Och jag har nog aldrig varit så trött efter något pass. Sjunga och spinna tar verkligen kål på en.  Kommer gå runt och sjunga Anna Books låt hela dagen nu är jag rädd för. Jag som hatar schlager!!

ABC , Du är i mina tankar
CDE , Mitt hjärta det bankar
EFG , Du får mig allt för lätt ur balans

 

 


E.T. phone home

Har precis kollat på E.T. Det finns nog ingen film som får mig att gråta så mycket som den. Den är så underbart gullig. Kommer inte ihåg när jag så den för första gången men jag lovar att jag grät lika mycket då som jag gjorde nu.



Idag har jag varit fruktansvärt lat, har typ inte gjort något. Inte ens tränat. Så jag har lite dåligt samveta. För den här kuren som vi håller på med nu behöver man typ plugga 24 timmar om dagen för att lära sig allt dom vill att vi ska kunna. Det är jätteintressant men det är ganska mycket jobbiga ord som man bara ska slå in i huvudet och förstå vad de betyder.

Jag vill ha påsk nu så jag kan åka hem ett tag, känner att jag verkligen skulle behöva det. Vill träffa alla underbara kompisar och min familj hemma i småland.

Undra vad som händer i sommar?!. Har ju inte bestämt mig än vad jag ska göra..... Men jag kan inte vara utan ALV och alla härliga människor där så det blir nog troligen en sommar till, ta det lugnt får man göra när man är gammal.:)

 


Blommor

Idag var det dax för tenta igen. Det gick inte alls bra men det säger jag ju visserligen varje gång.:) Men detta kändes inte bra, fast jag kom fram till att det inte gör något om jag får omtenta i detta ämne för det är faktiskt riktigt kul att plugga in.

När jag hade kommit hem från skolan så kom det ett blombud till mig med helt underbart vackra blommor. Älskar liljor och älskar saknar andreas!!



Jag har också städat min lägenhet/rum grundligt idag. Från topp till tå. Kan säga att det verkligen behövdes efter att byggarbetarna har varit här i 7 veckor. Men i fredags blev de faktiskt klara och jag har äntligen en egen toalett. Har saknat den så!! Så skönt att äntligen få duscha och verkligen få känna sig ren efteråt.


RSS 2.0