Askö!!

Nu var det länge sedan igen som jag skrev här.
Tänker sammanfatta tiden med några bilder bara för jag orkar inte skriva.

    

 

 

Förutom askö så har jag varit hemma i storebro!!Men nu dricker jag vin och väntar på att andreas ska komma hit.


Senaste veckan!

Nu var det länge sedan jag skrev här igen. Denna vecka har det hänt ganska mycket också så jag ska försöka mig på en kort resumé.


Den 28 april

Denna dag kom Andreas hem. Kände helt underbart att få krama om honom igen efter nästa 3 veckor ifrån varandra.


29 april

Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde man jag var i alla fall ledig från skolan. Vi tog en sväng  på stan och köpte gummistövlar som jag måste ha till utflykterna som vi ska börja ha nu. Köpte den på skopunkten för 200kr så de håller nog inte så länge. Men bättre än inga alls.


30 april

Vi gick upp tidigt för att vi skulle fira valborg i Uppsala. Vi möte upp sandra innan vi drog upp till uppis och Emilia.. Vi började med att kolla på forsränningen som studenterna i Uppsala har. De bygger båtar och ska sedan åka ner för forsen. Riktigt kul och vissa hade byggt riktigt häftiga ”båtar”. Medans vi kollade på detta drack vi champagne så vi blev ganska fnittriga efter ett tag. Sedan gick vi till en affär och köpte varsin god sallad och så satte vi oss i parken i uppsala och drack vin. Det var underbart väder så dagen kunde inte bli bättre. Just det jag får ju inte glömma att nämna det viktigaste som hände under hela dagen, det var att vi köpte en Patrik. Han var allas mittpunkt. Folk ville köpa honom och fotas med honom. Sedan på kvällen dödade faktiskt jag och Andreas honom för att komma åt hans helium.  























1maj

Sushidag! Idag var det dags att testa sushi igen och jag tror faktiskt att jag börjar gilla det. Vist jag har svårt för de där bitarna med massa rå lax på men rullarna går alldeles utmärkt.  Vi tog en lång promenad efter maten och kollade på massa båtar. Stockholm kan vara ganska vackert om det bara villJ På kvällen åt vi lite ost och kex och så drack vi vin till det medans vi kollade på top gear.  Ja det var inte jag som bestämde vad vi skulle kolla på som ni säkert förstår.


2 maj

Vi gav oss iväg till ett ställe vid gärdet för att träffa två av Andreas kompisar. De håll nämligen på att fixa deras segelbåt.  Efter det så tog vi oss upp i Kaknästornet eftersom att jag aldrig har varit där. Men det var inte så mycket att se.

På kvällen så gick vi till ett ställe som heter Big Ben Bar. Där träffade vi sinom och bea. Där åt jag en jättegod saffransdoftande fisksoppa. Helt underbart var det. Nästa det godaste jag någonsin ätit. När vi hade ätit så gick vi och såg lite gratis standup. De flesta var riktigt bra så man fick sig många skratt.

 

3maj

Var i skolan till kockan tre och när jag kom hem var jag riktigt död så det blev att ta det ganska lugnt denna dag.


4 maj.

Andreas åkte hem till storebro idag och när han hade åkt så gick jag och lade mig igen även att klockan då var 12 men prova att sova 2 i en 90 säng så får vi se att man inte får så mycket sömn. Sedan var det bara att ge sig i väg till willys och handla in mat som ska vara till utflykten som jag ska på i morgon. Det känns som jag ska vara bort flera veckor för min packning är så stor. Bara maten för tre dagar tar jättemycket plats. Men detta kommer nog bli riktigt roliga dagar tror jag. Fast på en öde i tre dagar. J


RSS 2.0