sol, bad och värme....NU!!!

Sitter här och bara längtar efter att få åka utomlands. Skulle vara såååå underbart att åka någonstans i april. Hoppas verkligen att vår plan i klassen blir av. Tyvärr är det ju så att april är en ganska svår månad att åka utomland i eftersom att det inte har blivit så varm i länderna i Europa då. Och om man ska åka längre bort så blir det så dyrt.  Men vi ska nog hitta något skoj.

.

Varför inte till denna underbara ö igen:)

Idag hade jag redovisning i statistiken så nu är den delen avklarade så nu är det bara tentan kvar. Är supernervös över den. Det kommer verkligen inte att gå bra men jag ska göra mitt bästa. Ska i alla fall bli riktigt kul att börja nästa kurs som är organismbiologi kommer nog bli svår men känns som man kommer lära sig en hel del. Och framför allt kommer hela klassen att bli jättevältränade efter att ha släpat på den STORA biologiboken i 5 veckor.  Den är verkligen gigantisk!!

Vad har hänt mer idag då? Har pratat med Emelie i telefon i över en timme efter att ha fått ett mycket irriterat sms från henneJ. Hoppas hon inte säger upp bekantskapen nu längre.

 

VILL UTOMLANDS!!!! NU!!!!!!! Eller i alla fall i april


Framtiden...

Mina funderingar från igår fortsatte även idag. Har letat runt massor på internet för att hitta ett yrke och utbildning som skulle passa mig. Detta är vad jag kom fram till:

  • Hydrolog
  • Marinbiolog
  • Biogeovetenskap- geovetare med lite mera biologikunskaper
  • Oceanograf

Tycker alla låter jätteroliga och jag skulle nog ha svårt att välja mellan dem om det inte vara så att det faktiskt är tre av dem som jag inte ens kan väja eftersom att jag inte har läst kemi och fysik B. Alltså så får det nog bli biogeovetenskap. Men jag har fram till den 15 april att bestämma mig och jag har beställt e hel drös med programkataloger som jag ska kolla igenom innan dess. Vill bara hitta något som känns rätt och som finns en liten möjlighet att få jobb inom när man är klar.


Men nu borde ag sluta att fundera på det för jag har faktiskt en tenta på fredag som ska klaras
av först! Tjoooho!!


Alla hjärtans dag = tvättdag

Hopp då var det alla hjärtans dag. Men jag bestämde mig för att bojkotta den så jag tvättade, städade och pluggade nästan hela dagen.  Hoppas att alla har haft det jättemysigt idag med massa pussar och kramar. .  


Det jag har gjort mer idag är att jag har kollat upp lite utbildningar som jag vill gå. Och jag blir så himla ledsen över att jag inte gick natur istället på gymnasiet, hade kunnat välja så mycket roligare utbildningar då. Men geovetenskaps programmet på Stockholms universitet verkar i alla fall vara en intressant utbildning. Kommer ha en hel del fältstudier på olika ställen i Sverige och det tror jag kan vara bra så man får ett hum om vad det är man ska jobba med.


Snart ska jag iväg på lite coreträning, längtar efter att få riktig träningsverk i magen. Det är så skönt


Tacofredag!!

Idag har jag varit och storhandlat och jag menar verkligen storhandla. Handlade för över 600kr och det är sjukt mycket för att bara vara en som bor i mitt hushåll. Men nu kommer jag förhoppningsvis inte behöva handla på några veckor mer än mjölk och sådan då.


Jag struntade i träningen eftersom att jag hade ett mycket jobbigt träningspass när jag släpade på alla kassar på buss av buss på tunnelbanna av tunnelbanna på nästa tunnelbana och av den sedan in i en buss och ur den. Ja jag var och handlade på andra sidan världen typ. City gross i Bromma var jag på.


Kom hem ganska sent från min handling så jag började laga mat direkt och jag tyckte jag var värd något riktigt gott så jag gjorde den obligatoriska fredagstacosen. Som var med gurka, tomat, ananassalsa, ananas, hummus ,quornfärs med spenat och så tacos bröd. Det vart super mumsigt.

 

Och ja jag orkade äta upp alltJ Jag tränar så då får man faktiskt äta mycket.


Nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på melodifestivalen och äta ostbollar för att sedan gå upp tidigt i morgon och plugga på tentan i statistiken som jag har om en vecka.


Liljor!

Hopp då var man ensam igen! Men det känns ändå bra, vi kommer klara detta.

Det som har hänt den senaste veckan som jag inte har är att jag har varit hemma i småland i helgen och träffat alla igen. Det är så himla underbart och komma hem och träffa folk som vet precis vad jag menar utan att jag behöver förklara något. Jag är så glad att jag har er.


I går firade jag och Andreas alla hjärtans dag eftersom att han inte är hemma då utan är någonstans i Västindien eller något.  Jag fick MASSA underbara liljor, de är så vackra och doftar så underbart. Det lilla krukset var att jag inte hade någon vass, eller jag har en men den kommer jag inte åt eftersom att mina polska byggarbetare har bommat igen min garderob. Därför fick vi sätta liljorna i en vattenkana

Hur går det med badrummet då? Jo de har mikrat det i snart en vecka så jag har haft en mullrande grej i badrummet som jag nog kommer sakna när de tar bort den för det har någon sövande effekt på mig.


En annan konstig grej som hände igår var att jag fick reda på att jag fick vg på juridik provet, bara ett fel!! Jag är bästJ


RSS 2.0