Tallrikar och museum!

Denna helg har Sara varit på besök hos mig. Det har varit jätte trevligt, jag är så glad att jag har vänner som jag kan prata med som vanligt utan att det blir stelt även att man inte har träffats på jättelänge.  Jag plockade upp Sara på centralen och vi både kände oss ganska trötta så vi bestämde att bara åka hem till mig och ta det lugnt och gå och lägga oss ganska tidigt. Men så blev det inte riktigt, klockan var nog närmare 4 innan vi kunde sluta prata. 


Det märkas att man har blivit äldre, samtalsämnen är inte riktigt samma sak som de var för några år sedan. Nu pratade färg på tallrikar och på vilket museum som vi skulle gå på dagen efter. Det blev naturhistoriska riksmuseet eftersom att det ligger så nära där jag bor.


På kvällen hade vi planerat att dricka lite och sedan gå ut på en rockklubb. Men eftersom vi missad att systemen här i Stockholm stänger redan kl 15 på lördagar så blev det inte riktigt som vi hade tänkt. Man är så klantig som inte tar reda på sådant där innan. Men vi gick ut i alla fall men vi gick hem ganska tidigt eftersom att vi båda var väldigt trötta.


Helgen har som sakt varit jättebra och jag är så glad att jag har sådana här underbara kompisar .. längtar massa till juldagen när man får träffa alla. Men sedan har jag och Sara också planerat in en kryssning med  ”close up” båten och vi hoppas att vi får med oss ett häligt gäng! Men man måste boka snart!!!


Nu är det dags att städa och träna lite, plugga vore kanske också smart!


Helgen!!

Hej hej

Skaffade denna bara för att gör My glad och för at jag inte hade något att göra. Eller snarare för att jag inte orkar plugga mera.

Har haft en helt underbar helg med Henke. Vi började med att gå på en konsert med Rise against. Nej jag har inte stavat fel och jag menar inte Rage against the maschine!!




 Det var en riktigt bra spelning för att vara ett band som jag inte har lyssnat så där jättemycket på. Efter det så drog vi oss in till stan igen och gick till en rockclub på Mariatornet och drack lite. Där träffa de vi lite folk, eller snarare Henke gjorde det. De tog med oss till ett ställe på Stureplan och jag har nog aldrig i hela mitt liv känt mig så vilse och att jag verkligen är på fel ställe. Men som tur var så fanns det en övervåning där gästerna inte hade kostym på sig och drack svindyra drinkar. Men det var en upplevelse som jag aldrig kommer glömma. Det var hur som helst en riktigt rolig dag och träffade mycket knäppt och roligt folk:)

Jag vet inte riktigt när vi kom hem men typ kl 6 eller något, så man kan lugnt säga att jag var riktigt trött. Men vi sov till 3 dagen efter så jag fick nog mina timmars sömn i alla fall. Även att jag är en människa som tydligen kan sova hur länge som helst.

Lördagen var ganska lugn även att vi var ute då också, men det blev inte riktigt lika sent som tur var, jag tror jag börjar bli gammal!:P

I alla fall så blev det en riktigt mysig helg och nu har jag börjat längta till nästa när Sara kommer till mig :D Hoppars det blir minst lika kul.

Just det!; jag kanske ska nämna något om hur jag har det i skolan här i storstaden, Anledningen till att jag flyttade hitt…  Hmmm jo det funkar så mycket kan jag säga, men jag vill ut och krypa i skogen lite inte bara sitta och läsa massa samhällsvetenskap som det är nu! 

Ha det så jättebra!!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0