.....

I just don't know what to do with myself
I don't know what to do with myself
planning everything for two
doing everything with you
and now that we're through
I just don't know what to do

I just don't know what to do with myself
I don't know what to do with myself
movies only make me sad
parties make me feel as bad
cause I'm not with you
I just don't know what to do

like a summer rose
needs the sun and rain
I need your sweet love
to beat love away

well I don't know what to do with myself
just don't know what to do with myself
planning everything for two
doing everything with you
and now that we're through
I just don't know what to do

like a summer rose
needs the sun and rain
I need your sweet love
to beat love away

I just don't know what to do with myself
just don't know what to do with myself
just don't know what to do with myself
I don't know what to do with myself


En helt vanlig torsdag!

Ännu en dag har gått. Det är helt sjukt vad fort alla dagar går. Anledningen till det är väl att jag alltid har något att göra, sitta still är inte riktigt min grej!:)

Börjar oroa mig lite smått för tentan som jag ska ha om tre veckor.  Det kommer nog bli en hel del plugg till den känns det som. Men det ska nog gå bra.

Ja jag vet inte vad jag ska skriva mera för det har inte hänt något idag, Varit i skolan, vara hemma och fixade matlåda sedan har jag tränat bodypump.


Ledig dag!!

Har haft en ledig dag idag, men tyvärr så får man ju inte sova längre än till 8 i alla fall för då går min automatiska rinklocka i gång som är i form av två hantverkare som börjar hamra 3 cm från mitt öra.

Men min dag har varit lugn och skön i alla fall, tog en lång frukost framför tv:n. Sedan åkte jag in till skopunkten och använde mitt presentkort och köpte två par skor.  Vilket jag verkligen behövde eftersom att jag nu har haft påsar i stövlarna för att de läcker in så mycket vatten.
Så det blev alltså ett par nya stövlar och ett par vårskor, Vilket det ser ut som det kommer ta ett tag tills jag kommer kunna använda eftersom att det snöade ännu mera idag. Jag köpte även en skjorta och ett par byxor:)


Sedan lagade jag mat och fixade lunchlåda till i morgon, blev vegetariska biffar med ris och BBQ.

Nu väntar jag bara på att jag ska få gå och träna, tror det blir att skaka rumpan i lite afrodans.


Vin vin vnin

Detta har varit en lång dag som får ett välbetjänat slut, nämligen vin, choklad och ananas... Mums Ja jag har tränat så därför får jag faktiskt vara lite onyttig.


Underbart

Måste här också bara göra lite reklam för ett helt underbart vin!!!! TESTA!!!!

Det har inte hänt så mycket idag mer än att jag har stirat in i en dataskärm hela dagen. Visst statistik är inte det roligaste ämnet men jag tycker ändå att det går förvånansvärt bra, men det beror nog inte på mig utan mina dukiga medarbetare.

Tack vare att vi har varit så duktiga tyckte vi att vi var värda en dag ledighet och det blev alltså i morgon och det är alltså därför jag har en vinflaska framför mig.

Sedan har jag märkt en annan ska idag. Jag har nämligen lyckats beställa två likadana kurslitteraturböcker. Är det någon som har lust för en mycket intressant och givande bok om programmet R???:P


Löften

Många använder sig ju av nyårs löften men jag tycker det är lite överskattat så för mig blir det 25 januarilöften istället. Från och med idag börjar mitt nya liv!!

  • Alltså inget mera godis (om jag inte verkligen vill ha)
  • Komma igång med träningen igen efter att ha varit ifrån det på grund av tatuering, jul, nyår och brist på pengar.
  • Reda ut vad som föregår i min hjärna vilket inte kommer bli så lätt, men allt brukar lösa sig!!






Så mitt nya liv började kl 20.00 idag n

är jag var på ett pass med bodybalance, jättekul men jag är inte ett dugg vig och min balans är lika med noll men det ska det minsann bli ändring på ska vi se.:)

När jag kom hem dag var det ett tjockt dammlager äver allt i hela mitt rum! Så det kändes som man gick på en sandstrand när man gick på golvet!


Total kaos!

Tjohooo!!
Sedan en vecka tillbaka så bor fröken Arfwedson nu mera på en byggarbetsplats. Visst det kan väl vara
spännande med snygga byggarbetare som springer runt med bar överkropp men nej så är det inte i detta fall. Det är ett gäng tjocka polackgubbar som springer runt och för massa äckliga kroppsljud.
Men jag får se det på den ljusa sidan, jag kommer få ett riktigt fint badrum om 6 veckor! 6 VECKOR!!!! herregud vad ska de göra egentligen, på 6 veckor skulle jag klara av att göra klart det, och jag kan typ inte hålla i en
hammare.

Min toa!! snyft...


Sådana här klädhögar finns det i mitt lilla rum nu ftersom att jag var tvungen att ta ut allt från två garderober..

Vad har hänt mera då i mitt liv!?! Jo jag har gjort min första tenta som var i juridik, vilket gick ganska bra tror jag. Får se om jag är lika glad om en vecka när vi borde få resultaten. Så nu har jag allstå nästan klarat av ett halvår på en utbildning som känns jättefel det är inte så dåligt:P Och nu har man börjat köra igång statistik också.. hmm.. inte så jättekul kanske men GIS är ganska roligt.

Det är inte alls långt kvar tills jag ska på kryssning och jag känner att jag verkligen behöver det nu. Behöver träffa folk som jag älskar.

Nu ska jag äta djungelvrål innan mitt nya nyttiga liv börjar i morgon. Dax att komma igång med träningen igen och må bra!!


RSS 2.0